Yrittäminen ja Matkailu

Tervetuloa yrittämään Lapualle!

Lapuan yrityskanta on jo yli 1000 yritystä, joista monet ovat kansainvälisten konsernien osia, toiset perinteisiä perheyrityksiä. Vahvin toimiala on teknologiateollisuus ja erityisesti energia-ala. Yrittäjilleen ja asukkailleen Perhekoon kaupunki Lapua tarjoaa viihtyisiä asuinympäristöjä, hyvän liikenteellisen sijainnin, erinomaisen vapaaajanpalveluvarustuksen sekä monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut.

Lapuan Yrityskeskus tarjoaa yritystoiminnan yleis- ja perustamisneuvontaa yhden luukun periaatteella.

Lapuan Yrityskeskuksesta yrittäjä saa samasta osoitteesta helposti ja maksuttomasti kattavan yritystoiminnan tietopaketin ja oikeat osoitteet tärkeiden kontaktien luomista varten. Myös kaupungin omistuksessa olevia toimisto- ja teollisuustiloja vuokrataan yritysten käyttöön.

Uusyrityskeskus Neuvoa-Antava tarjoaa (Yrityskeskuksen lisäksi) aloittaville yrittäjille maksuttomia ja luottamuksellisia neuvontapalveluja.

Oikealla näkyvien linkkien kautta pääsee suoraan tärkeimpiin neuvontapalveluihin ja sivustoihin.

Uudelta www.investlapua.fi sivustolta löytyy toimitilat, joita tilojen tarjoajat voivat myös veloituksetta sinne lisätä. www.visitlapua.fi on kaupungin uusi matkailusivusto. Lapuan nykyisiin ja tuleviin yritys- ja toimitila-alueisiin, niin kaupallisiin kuin teollisuusalueisiin voi tutustua Yrittäjä -esitteessämme.

Käy tykkäämässä facebook sivustamme www.facebook.com/lapuanyrityskeskus niin näet uusimmat tiedotteet ja tapahtumat tuoreeltaan.


Ajankohtaista - Yrittäminen ja Matkailu

05.01.2017

Tule hyvä hankinta, opaskirja

Treenipaketti julkisen ja yksityisen sektorin kunnon kohottamiseen.

19.01.2017

Osaamisen ovi työnantajille, uutta tietoa rekrytointikokeilusta

Vuoden vaihteessa tuli voimaan uusi rekrytointikokeilu.

02.02.2017

Yritystukiopas 2017

Yritystukiopas Seinäjoen seudulle 2017

13.02.2017

InvestLapua sivusto on julkaistu

Tule sinäkin yrittäjäksi kehittyvään- ja kasvavaan kaupunkiin

05.05.2017

Omistajanvaihdosten ja niiden rahoituksen aamupalatilaisuus

Tule kuulemaan kattava tietopaketti yritysten sukupolven- ja omistajanvaihdoksista, useiden eri asiantuntijoiden toimesta. Samalla voit nauttia ilmaisesta aamupalasta.

05.06.2017

Aloittavan yrittäjän Startti-Info

Info on suunnattu kaikille yritystoimintaan suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.