Etusivu Henkilöstö Auf Deutsch Lapuan taidekoulu In English
 
Maksut ja tuet

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!
Mahdollinen peruutus on tehtävä 5 (viisi) päivää ennen kurssin alkua, jotta varasijalla oleville ehditään tiedottaa vapaasta paikasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa peritään 10 euron maksu. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssimaksu. Ilmoittaudu ajoissa, ryhmää ei käynnistetä, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Passin lunastaneen tulee ilmoittautua kursseille joko netissä tai soittamalla toimistoon. Kun olet varannut paikan, ilmoittautuminen on sitova ja peruuttamastosta kurssita laskutamme sinua.

Huom! Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen, ainoastaan kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan.
 

MAKSUT
Kurssista laskutetaan opinto-ohjelmassa ilmoitettu maksu. Lasku kurssista toimitetaan opiskelijalle syyslukukauden aikana ja kevään kursseista kevätlukukauden aikana.  Jos haluat e-laskun Lapuan kaupungilta, se edellyttää yhteydenottoa pankkiisi. Jos kurssin tuntimäärästä jää opiskelijasta riippumattomista syistä pitämättä enemmän kuin yhden opetuskerran tunnit, opetusta tarjotaan korvaava määrä. Jos se ei ole mahdollista, kurssimaksua palautetaan pyynnöstä suhteessa puuttuvien opetustuntien määrään.
 

PASSI MAKSAA 120 EUROA. PASSIN VOI HANKKIA VAIN OPISTON TOIMISTOSTA JA SE TULEE LUNASTAA SYYSKUUN LOPPUUN MENNESSÄ.
Passin lunastaneet voivat osallistua kaikille kursseille lukuun ottamatta avoimen yliopiston opetusta, taiteen perusopetusta ja kursseja, joiden kohdalla on erikseen mainittu, että kurssi ei sisälly opintopassiin. 

HUOM! Jos olet varannut kurssipaikan, mutta et osallistu kurssille, etkä peruuta sitä ajoissa, tässä tapauksessa laskutamme koko kurssimaksun.

LAPUAN KANSALAISOPISTON OPISTOLAISKUNTA tarjoaa alle 16-vuotiaiden opiskelijoiden vanhemmille mahdollisuuden anoa avustusta lapsensa kurssimaksua varten lukuvuodeksi 2017-18, jos perheen maksukyky on jostain syystä alentunut, mutta taide/kulttuuri/liikuntaharrastuksen halutaan jatkuvan. Lisätietoa hakemisesta saa opistolaiskunnan nettisivuilta http://www.opistolaiskunta.fi/.
 

OPINTOSETELIT

Opetushallituksen myöntämällä opintoseteliavustuksella voidaan alentaa kurssimaksuja. 
Enintään 30 euron alennuksen saa rajoitettu määrä lapualaisia kurssilaisia

* Seniori ja eläkeläinen, kursseille joihin on merkitty  Opintoseteliavustus

* Maahanmuuttaja suomen kielen opiskeluun kursseille ja lisäksi yhteen vapaavalintaiseen kurssiin

* Työtön työnhakija vapaavalintaiseen opiskeluun

* Peruskoulupohjalta opiskeleva yli 25-vuotias vapaavalintaiseen opiskeluun
Kursseille tulee ilmoittautua internetissä tai puhelimella. Alennus annetaan opiston toimistossa asiointijärjestyksessä.


KULTTUURI- JA LIIKUNTASETELIT
Otamme vastaan Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteleitä sekä Tyky -kuntoseteleitä.
Liikuntaseteleillä voi osallistua liikunta- ja tanssikursseille, kulttuuriseteleillä kaikkeen opetukseen.  
Tule opiston toimistoon maksamaan kurssimaksusi ennen kurssin alkua / ennen laskutusta, niin hyvitämme maksusta setelien arvon.

             
 

LAHJAKORTTI
Voit ostaa kansalaisopiston lahjakortin ystävällesi ja läheisellesi opiston toimistosta.

YSTÄVÄNKORTTI TOIMINTA
Ystäväkortin avulla kehitysvammaisen henkilön ystävä/kaveri/tukihenkilö, joka mahdollistaa hänen osallistumisen, pääsee maksutta kurssille. Lue lisää http://www.ystavankortti.fi/ystavankortti.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by WebUpdate