Etusivu Henkilöstö Auf Deutsch Lapuan taidekoulu In English
 
MEDIAPAJA-hanke

TERVEISIÄ MEDIAPAJASTA

Lapuan kansalaisopistossa toimii Mediapaja. Mediapajassa eri-ikäiset ja tasoiset oppijat voivat kehittää tietotekniikkataitojaan ja mediaosaamistaan. Siellä järjestetään koulutusta ja monenlaisia digitaitoihin liittyviä työpajoja. Mediapaja organisoi nettiopastusta vapaaehtoisten vertaisohjaajien avustuksella ja kouluttaa vapaaehtoisia opastajia. 

Mediapajassa järjestetään kursseja esimerkiksi tietokoneen tai tabletin käyttöstä, tekstinkäsittelystä, valokuvauksesta, kuvankäsittelystä, videon muokkauksesta, 3D tulostuksesta. Järjestämme tarvittaessa työpajoja julkisten palveluiden käyttämisestä tai omien asioiden hoitamisesta tietokoneella. Mediapajassa on myös valokuvaus- ja videokuvausmahdollisuus. Syksyllä jatkuvat suositut ATK-klinikat. Klinikalta voit varata ajan yksilöopastukseen tai -työskentelyyn tai pienryhmälle. Ratkotaan yhdessä ongelmia ja opitaan tietokoneen käyttöä. Klinikka-ajalla voit vaikka valokuvata, videoida, muokata kuvia, tehdä julisteita, julkaisuja tai tutustua Virtualreality-maailmaan. Katso lisää opinto-ohjelmasta tai seuraa kansalaisopiston palstaa paikallislehdessä.  

Verkko ja monimuoto-opetuksen kehittäminen ja oppimateriaalin jakaminen vapaan sivistystyön toimijoiden yhteistyönä on syksyllä 2017 aloitettava uusi laatu- ja kehittämishanke. Sen tavoite on verkkokurssien ja monimuoto-opetuksen tuominen kansalaisopiston uudeksi kurssimuodoksi. Opetushallituksen rahoittama hanke tuottaa digitaalista oppimateriaalia yhteistyöoppilaitosten opettajien käyttöön. Hanke toteutetaan yhteistyössä Järvilakeuden, Kurikan ja Kauhajoen kansalaisopistojen kanssa. 

Haemme koko ajan yhteistyökumppaneita ja etsimme uusia ideoita Mediapajan toimintaan.  

Kerromme mielellämme lisää Mediapajasta. Ota yhteyttä!  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

mediapajalapua(at)gmail.com                                                                 

puh. 044-4384549

Banneripohja 980x120  (suomi).jpg

 

Powered by WebUpdate